ALL-PORT bvba

Uw fietsen en motorfietsen beschermen met een aluminium fietsoverkapping

Fietsen altijd in optimale staat.

Papa’s racefiets of de mountainbikefiets van de kids: het zijn beslist geen goedkope rijtuigen, want ze staan tegenwoordig bol van de mechanische snufjes. Maar het blijven nu eenmaal fietsen: veel van die delicate onderdelen zitten gewoon bloot en onbeschermd op de fiets. Roest op de velgen, kabels of het versnellingsapparaat: liever niet! Blakke zon op je banden of tubes? Geen goed idee! Een fietsoverkapping houdt de meest nefaste invloeden op veilige afstand.

Ook voor motorfietsen, of gewoon als bergruimte.

Dan hebben we het nog niet over de motorfiets van papa gehad, of de eerste snorfiets van dochterlief. De garage zit al vol, en toch hebben deze rijtuigen ook een dak boven het hoofd nodig. Wedden dat er altijd nog een plaatsje is in de tuin, aan de zijkant van het huis, of aansluitend bij het tuinhuis? Fietsoverkappingen zijn er in tal van maten en kleuren, met of zonder zijbescherming. Open, halfopen, het is allemaal mogelijk. En naast de fiets of motorfiets is er misschien nog plaats over, dan zorgt de overkapping gewoon voor extra bergruimte!

Fietsen en motorfietsen altijd veilig op slot.

Met een goede fietsoverkapping staan de fietsen en motorfietsen niet alleen veilig afgeschermd van regen, wind en zon, je kan ze ook eenvoudig vastklinken aan de constructie. Zo blijven uw bolides keurig staan waar ze thuishoren. Dicht bij u, klaar om bestegen te worden voor een deugddoend ritje.

Bekijk onze verschillende modellen