ALL-PORT bvba

De aluminium carports van Alur beschermen uw auto

Carports bieden bescherming tegen weer en wind.

Geen garage, en de auto zomaar buiten laten staan… het is een gevoel dat knaagt. Want uw wagen heeft bescherming nodig, dag in dag uit, overdag en ’s nachts. Tegen zon, wind, hagel. Een carport plaatsen is een investering die u meteen een gerust gemoed geeft, én die u gegarandeerd terugverdient: elk jaar teistert een onweer wel eens ons land, en pakweg hagelinslag kan het koetswerk van uw wagen al serieus beschadigen. De herstelkost daarvan is geen lachertje. Ook de wind sleurt al eens een tak mee. Met een carport zijn al deze risico’s van de baan: de overkapping schermt uw wagen veilig af. Of misschien staat uw boot of campingcar wel onder de carport? Die liggen u beslist na aan het hart!

Stijlvolle en elegante overkappingen.

Het oog wil ook wat uiteraard. U wil uw voortuin of open ruimte voor uw woning niet onteren? Dat hoeft ook niet: de aluminiumoverkappingen van vandaag zijn esthetische hoogstandjes. Hun design blinkt uit door soberheid, eenvoud en strakheid. De carports gaan volledig op in de omgeving – ongeacht de bouwstijl. Meer nog, ze geven vaak een futuristische touch aan uw woning of voortuin. Goed om te weten: u heeft een ruime keuze uit een pallet aan eigentijdse kleuren voor zowel de kap als de dragende constructie.

Overkappingen op maat en volgens uw wensen.

Een aluminium overkapping gaat jaren mee. Daarom moet ze ook perfect volgens uw wens en dromen zijn. Daarom komen we de plaatsing van uw carport altijd grondig bespreken, opmeten en passen we aan tot de installatie volledig aan uw vereisten voldoet. Zelfs tot integratie met terrassen toe.

Bekijk onze verschillende modellen

Realisaties