ALL-PORT bvba

Genieten van uw terras met aluminium terrasoverkapping

Ongestoord genieten van uw terras.

Geen groter genot dan heerlijk buiten te vertoeven voor een hapje of drankje op een zomers terras, met zicht op uw tuin. Het klassieke open terras is al een verademing, een terras met overkapping is al helemaal genieten. Wind en zon worden mee afgeweerd, en ook als het wat regent op zomerse dagen kunt u gewoon ongestoord verder gebruik maken van uw terras. Uw kinderen of gasten zullen helemaal weg zijn van dit keurig afgedekte plekje in open lucht.

Duurzaam terras.

Weer, wind, kou, warmte… ze vreten aan elk terras, hoe robuust de gebruikte materialen ook mogen zijn. De terrasoverkapping weert deze nefaste invloeden al grotendeels af. Wanneer uw terras mooi droog blijft, is het ook veiliger want het wordt nooit echt glad. Ook mosvorming krijgt minder snel een kans. Een overkapping is niet alleen de ultieme bescherming voor uzelf, maar ook voor de andere materialen die het terras vormen. En u hoeft niet telkens met tuinmeubilair te zeulen zodra het wat begint te druppelen. Blijft u maar rustig op uw terras luieren!

Een terrasoverkapping zonder zorgen en onderhoud.

Geen onderhoud bestaat niet, maar een goede onderhoudsvrije overkapping is werk van specialisten. Alle weersinvloeden moeten opgevangen worden op de juiste manier en met de juiste materialen. De constructie moet windbestendig zijn, het water dient keurig te worden afgeleid en het zonlicht voldoende te worden afgeweerd. Bij voorkeur allemaal in materiaal dat weinig of geen reiniging vraagt. Want een terras, dat dient om op te niksen en te genieten, en niet om aan of rond te werken, niet?

Bekijk onze verschillende modellen