ALL-PORT bvba

Betrouwbaarheid & veiligheid

Sectionaalpoorten openen verticaal naar boven tot een horizontale positie onder het plafond, zodat er een vrije ruimte ontstaat in de dagopening die dan optimaal benut kan worden. Het poortblad is opgebouwd uit verschillende secties. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogten. De hoogte van de poort wordt bekomen door een samenstelling hiervan. Het toppaneel kan worden aangepast om de juiste

dagmaathoogte te verkrijgen. Het rolsysteem is voorzien van kogelgelagerde nylon loopwielen die een geluidsarme werking moeten garanderen. De looprails worden zodanig gemonteerd dat er zo weinig mogelijk overgangen in zitten verwerkt.
De balancering via de torsieveren zorgt er voor dat de poort met een minimale kracht geopend en gesloten kan worden.

Poortblad

KINGSPAN maakt gebruik van vuurverzinkte stalen panelen.
De profilering is afhankelijk van het gekozen type paneel.

Isolatie

Isofeenschuim 40mm dik, goed voor een warmte isolatie van 0.51 w/m2K (Kingspan).

Afdichting

Beneden met rubber profiel in EPDM kwaliteit
Zijdelingse afdichtingen met rubber profiel in EPDM kwaliteit
Tussen de panelen met rubber profiel in EPDM kwaliteit
Boven met rubber profiel in EPDM kwaliteit

Beslag

3 verschillende types:

1. APO 80/80S

Zijn samengesteld uit Sendzimir verzinkte looprails met een dikte van 3 mm. De horizontale geleiders met een dikte van 1,5 mm worden om de 0,5 m à 1,0 m verbonden met een speciaal gevormd plaatje van 1,5mm dik. De verticale geleiders worden verstevigd met een 1,5 mm dik hoekkozijn over de totale lengte. Vingerklembeveiligde panelen met voorgemonteerde vingerklembeveiligde scharnieren uit vuurverzinkt staal en kogelgelagerde nylon loopwielen en een verenpakket zorgen voor een soepele opwaartse en neerwaartse beweging van de poort.

2. APO 100/100S

Zijn samengesteld uit Sendzimir verzinkte looprails met een dikte van 4 mm. De horizontale geleiders met een dikte van 2 mm worden nog eens extra verstevigd met een 2 mm dik L-profiel over de totale lengte en de vertikale geleiders met een hoekkozijn van 2 mm eveneens over de totale lengte. Vingerklembeveiligde panelen met voorgemonteerde vingerklembeveiligde scharnieren uit vuurverzinkt staal en kogelgelagerde nylon loopwielen en een verenpakket zorgen voor een soepele opwaartse en neerwaartse beweging van de poort. Deze serie is industrieel ontworpen, maar toch ontwikkeld voor residentieel gebruik.

3. APO 110S/110DS/ 120/120D/130/130D/140

Zijn samengesteld uit Sendzimir verzinkte looprails met een dikte van 4 mm. De horizontale geleiders met een dikte van 2 mm worden verstevigd door een 2 mm dik C-profiel over de totale lengte. De verticale geleiders worden verstevigd met een 2 mm dik hoekkozijn over de totale lengte. Vingerklembeveiligde panelen met vingerklembeveiligde scharnieren uit vuurverzinkt staal en kogelgelagerde nylon loopwielen en een verenpakket zorgen voor een soepele opwaartse en neerwaartse beweging van de poort (enkel voor industrieel gebruik).

Balancering

Via torsieveren.

Oppervlaktebehandeling

Het deurblad is voorzien van een polyester kunststof grondlaag. De standaardkleur is RAL 9010 voor binnen- en buitenkant. Voor Kingspan microline is dit RAL 9006 buitenkant en RAL 9010 binnenkant. De Kingspan OAK -FINISH panelen zijn buitenkant met een polyvinylchloridefilm bekleed en binnenkant RAL 9010.

Optie kleur

Buitenzijde (eventueel ook binnenzijde)in een kleur naar keuze verkrijgbaar.

Bediening

1. Handbediend: Hier kan men de keuze maken tussen handgreep, voetsteun, trekkoord, schuifgrendel, slot met profielcilinder of handtakel.

2. Elektrisch aangedreven: Hier kan men kiezen voor een Beninca.

Productietermijn

Voor de poorten, zowel gelakt als in standaard kleur (RAL 9010 / RAL 9006 / film) geldt een minimale levertermijn van 3 à 4 weken na de schriftelijke bestelling. Houten poorten hebben minimaal 10 weken levertermijn. Andere uitvoeringen zijn op aanvraag.